Toon categorie├źn
Categorieën

nostalgische borden | voor de mooiste nostalgische produkten.

Achterhoekse puzzel 1000 stukjes

Achterhoekse puzzel ...

€ 15,95

Achterhoek koffie mok

Achterhoek koffie mo ...

€ 7,95

Tafellamp gouden aap met lampenkap

Tafellamp gouden aap ...

€ 105,95

Peper en Zout set schaap en collie

Peper en Zout set sc ...

€ 7,95

Witte Lammechien kaars 19 cm

Witte Lammechien kaa ...

€ 5,95

Wanddecoratie retro style met schelpen decor

Wanddecoratie retro ...

€ 91,95

Emaille deurbordje Badkamer ovaal

Emaille deurbordje B ...

€ 9,95

Tuinsteker propeller vliegtuig roestkleurig

Tuinsteker propeller ...

€ 35,95

Tafelklok nostalgische camera

Tafelklok nostalgisc ...

€ 39,95

Deurbordje ovaal Keuken

Deurbordje ovaal Keu ...

€ 9,95

Wanddecoratie autodeur met spiegel route 66

Wanddecoratie autode ...

€ 59,95

Gietijzeren mechanische spaarpot Kat en Muis

Gietijzeren mechanis ...

€ 29,95

Pendulum modelbouwpakket klok hout

Pendulum modelbouwpa ...

€ 61,95

Nancy's bakwinkeltje met verlichting

Nancy's bakwinkeltje ...

€ 41,95

Glasschilderij rond Neushoorn

Glasschilderij rond ...

€ 159,95

Randzitters kippen Horen Zien en Zwijgen

Randzitters kippen H ...

€ 21,95

Welkom bij Nostalgischeborden.nl

Heb jij een hang naar het verleden?  Hier vind je, anders dan de benaming van deze vergelijkingssite doet vermoeden, niet alleen maar borden die herinneren aan het verleden. Je vindt hier veel meer andere artikelen. Kijk maar eens in de lange lijst artikelen onder Maak uw keuze. Op zoek naar een artikel dat herinnert aan het verleden? Kijk dan zeker eens op deze vergelijkingssite met meer dan 2000 verschillende artikelen. Voor de mooiste nostalgische artikelen hoef je geen websites van diverse webwinkels te raadplegen, want op deze vergelijkingssite vind je zeker het nostalgische artikel waar je naar op zoek bent. Bovendien hebben de samenstellers van deze vergelijkingssite bij het selecteren van de webwinkels gelet op de prijs. Uitsluitend webwinkels die de artikelen aanbieden tegen de laagste prijs zijn geselecteerd. Door deze vergelijkingssite te gebruiken bespaar je dus zowel tijd als geld.

Zoeken naar artikelen met het keuzemenu of met het zoekvenster

Bezoekers van vergelijkingssites weten dat je kunt zoeken naar een bepaald artikel door gebruik te maken van het keuzemenu onder Maak uw keuze, of door gebruik te maken van het zoekvenster. Wie gebruikmaakt van het keuzemenu kijkt of het door hem gewenste artikel in de alfabetische lijst met artikelen onder Maak uw keuze is vermeld. Is dat het geval? Na klikken op het artikel  in de alfabetische lijst verschijnt een pagina met afbeeldingen en omschrijvingen van dat artikel in beeld.

Niet iedereen maakt gebruik van het keuzemenu. Op een vergelijkingssite met veel artikelen kan snel en eenvoudig gezocht worden naar een bepaald artikel door gebruik te maken van het zoekvenster. Na intikken van het artikel in het zoekvenster verschijnt er, als het artikel te bestellen is via deze vergelijkingssite, een eerste pagina met afbeeldingen en omschrijvingen van het artikel in beeld.

Waarom je wellicht toch moet zoeken met het keuzemenu

Je kunt op deze website ook zoeken naar een artikel voor een bepaalde prijs of van een bepaald merk. Wellicht is de prijs van belang, bijvoorbeeld omdat je slechts beschikt over een beperkt budget. Wellicht is het merk van belang, bijvoorbeeld omdat je op zoek bent naar een nostalgische lamp van een bepaald merk. Je kunt alleen zoeken op prijs en op merk als je gebruikmaakt  van het keuzemenu. Dan verschijnt er een grijze balkje in beeld waarin je kunt selecteren op merk en prijs. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een hanglamp van maximaal 50 euro. Selecteer dan onder Alle prijzen van 25 tot 50 euro. Uitsluitend hanglampen in die prijsklasse verschijnen dan in beeld.

Eenvoudig zoeken naar een origineel cadeau

Een nostalgisch artikel is ook een leuk cadeau. Op deze vergelijkingssite is het heel eenvoudig om snel te zoeken naar een leuk cadeau. In het keuzemenu zie je dat in de alfabetische lijst onder Maak uw keuze driemaal het woord Cadeau wordt vermeld. Je kunt een cadeau zoeken dat past bij je budget. Op zoek naar een goedkoop cadeau? Klik dan op Cadeau 0 t/m 10 euro.

Van vergelijkingssite naar webwinkel

Waarschijnlijk weet je dat een vergelijkingssite geen website is. Toch is bestellen bij de webwinkel heel eenvoudig. Heb je het door jou gewenste nostalgische artikel gevonden? Door onder de omschrijving te klikken op Direct bestellen beland je op de website van de webwinkel.