Toon categorie├źn
Categorieën

nostalgische borden | voor de mooiste nostalgische produkten.

Schotse ruit stormparaplu

Schotse ruit stormpa ...

€ 39,95

Windvaan gekleurde haan

Windvaan gekleurde h ...

€ 72,95

Wandbord The Mother Road

Wandbord The Mother ...

€ 20,95

Wanddecoratie Boom Toledo klein

Wanddecoratie Boom T ...

€ 31,95

Thermometer Harley Davidson Garage

Thermometer Harley D ...

€ 14,95

Wandbord the Mobile Coffee shop

Wandbord the Mobile ...

€ 12,95

Deurbel gietijzer met trein

Deurbel gietijzer me ...

€ 29,95

Wandbord Mercedes 3 Cars

Wandbord Mercedes 3 ...

€ 20,95

Glasschilderij bedrijfshal

Glasschilderij bedri ...

€ 159,95

Bonnie de hond van metaal

Bonnie de hond van m ...

€ 34,95

Wanddecoratie metaal F1 sportwagen

Wanddecoratie metaal ...

€ 249,95

Ot en Sien onderzetter set

Ot en Sien onderzett ...

€ 5,95

Botervloot keramiek Edelhert

Botervloot keramiek ...

€ 17,95

Wanddecoratie notenbalk met saxofoon

Wanddecoratie notenb ...

€ 89,95

Metalen wandbord Volkswagen Surf Cost

Metalen wandbord Vol ...

€ 19,95

Mr. Playwood houten Eenhoorn

Mr. Playwood houten ...

€ 59,95

Welkom bij Nostalgischeborden.nl

Heb jij een hang naar het verleden?  Hier vind je, anders dan de benaming van deze vergelijkingssite doet vermoeden, niet alleen maar borden die herinneren aan het verleden. Je vindt hier veel meer andere artikelen. Kijk maar eens in de lange lijst artikelen onder Maak uw keuze. Op zoek naar een artikel dat herinnert aan het verleden? Kijk dan zeker eens op deze vergelijkingssite met meer dan 2000 verschillende artikelen. Voor de mooiste nostalgische artikelen hoef je geen websites van diverse webwinkels te raadplegen, want op deze vergelijkingssite vind je zeker het nostalgische artikel waar je naar op zoek bent. Bovendien hebben de samenstellers van deze vergelijkingssite bij het selecteren van de webwinkels gelet op de prijs. Uitsluitend webwinkels die de artikelen aanbieden tegen de laagste prijs zijn geselecteerd. Door deze vergelijkingssite te gebruiken bespaar je dus zowel tijd als geld.

Zoeken naar artikelen met het keuzemenu of met het zoekvenster

Bezoekers van vergelijkingssites weten dat je kunt zoeken naar een bepaald artikel door gebruik te maken van het keuzemenu onder Maak uw keuze, of door gebruik te maken van het zoekvenster. Wie gebruikmaakt van het keuzemenu kijkt of het door hem gewenste artikel in de alfabetische lijst met artikelen onder Maak uw keuze is vermeld. Is dat het geval? Na klikken op het artikel  in de alfabetische lijst verschijnt een pagina met afbeeldingen en omschrijvingen van dat artikel in beeld.

Niet iedereen maakt gebruik van het keuzemenu. Op een vergelijkingssite met veel artikelen kan snel en eenvoudig gezocht worden naar een bepaald artikel door gebruik te maken van het zoekvenster. Na intikken van het artikel in het zoekvenster verschijnt er, als het artikel te bestellen is via deze vergelijkingssite, een eerste pagina met afbeeldingen en omschrijvingen van het artikel in beeld.

Waarom je wellicht toch moet zoeken met het keuzemenu

Je kunt op deze website ook zoeken naar een artikel voor een bepaalde prijs of van een bepaald merk. Wellicht is de prijs van belang, bijvoorbeeld omdat je slechts beschikt over een beperkt budget. Wellicht is het merk van belang, bijvoorbeeld omdat je op zoek bent naar een nostalgische lamp van een bepaald merk. Je kunt alleen zoeken op prijs en op merk als je gebruikmaakt  van het keuzemenu. Dan verschijnt er een grijze balkje in beeld waarin je kunt selecteren op merk en prijs. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een hanglamp van maximaal 50 euro. Selecteer dan onder Alle prijzen van 25 tot 50 euro. Uitsluitend hanglampen in die prijsklasse verschijnen dan in beeld.

Eenvoudig zoeken naar een origineel cadeau

Een nostalgisch artikel is ook een leuk cadeau. Op deze vergelijkingssite is het heel eenvoudig om snel te zoeken naar een leuk cadeau. In het keuzemenu zie je dat in de alfabetische lijst onder Maak uw keuze driemaal het woord Cadeau wordt vermeld. Je kunt een cadeau zoeken dat past bij je budget. Op zoek naar een goedkoop cadeau? Klik dan op Cadeau 0 t/m 10 euro.

Van vergelijkingssite naar webwinkel

Waarschijnlijk weet je dat een vergelijkingssite geen website is. Toch is bestellen bij de webwinkel heel eenvoudig. Heb je het door jou gewenste nostalgische artikel gevonden? Door onder de omschrijving te klikken op Direct bestellen beland je op de website van de webwinkel.